Het volledige zaalwacht- scheidsrechtersrooster staat online.  Check het schema hieronder en zet de data gelijk in je agenda. Let op het document kan uit meerdere pagina’s bestaan!!!📖

Wanneer je niet kan, zorg dan zelf voor vervanging!

Download hier het gehele schema of scroll hieronder door het hele schema heen.

Zaalwacht-schema-2023-2024-2e-helft

Let op! V6 codering is verplicht!

Wanneer teamleden staan aangewezen om jeugd/ 3e klasse wedstrijd te fluiten, is het verplicht dat je een V6- codering hebt. Deze is eenvoudig te halen door de instaptoets te maken. Dit doe je via deze link: https://expertise.nevobo.nl

Voorkom boetes en maak deze toets voordat je moet fluiten! 

Kom op tijd!

Wanneer een scheidsrechter niet kan, moet hij/ zij zelf voor een vervanger zorgen. Regel dit op tijd zodat alle teams zorgeloos met de wedstrijd kunnen starten. Het schema is dit jaar gemaakt door leden die dit voor de eerste keer doen, dus er zal ongetwijfeld een foutje inzitten. Los dit met je team op! 

Zaalwacht

Als je zaalwacht hebt, kun je de spullen (laptop, fluitje, wedstrijd briefjes etc.) uit het VVH hok halen (nieuwe zaal, laatste deur in de gang). Na het invullen maak je een foto van het dwf (alle setstanden) en stuur je deze naar Lisette Neijenhuis +31 6 38325632. 

Wanneer er een scheidsrechter niet komt ben je verantwoordelijk om dit op te lossen: bellen naar de toegewezen scheidsrechter, vervaging regelen of zelf op de bok gaan staan. Kan dus helpend zijn om ter voorbereiding scheidsrechters te helpen herinneren.