Vrienden van VVH

Naast teamsponsoren hebben wij ook Vrienden van VVH! Jaarlijks wordt er binnen de vereniging een specifiek doel of onderwerp uitgelicht waar jij als Vriend van VVH je donatie voor kunt doen. Het betreft een jaarlijkse donatie, waarbij wij ieder jaar het doel of onderwerp herzien. Hierbij verlengen we dus jaarlijks onze vriendschap en donatie, maar uiteraard kan er jaarlijks bepaald worden om op te zeggen. 

Seizoen 2022-2023

Voorgaand seizoen zijn de donaties besteedt aan werving en begeleiding van mini’s (CMV) en jeugd. Dank daarvoor! Er wordt veel aandacht besteed aan het kader van VVH en de toestroom van nieuwe jeugdleden, dit jaar ook bijvoorbeeld in combinatie met het WK volleybal. Het doel blijft voor dit jaar dus gelijk; ​​​​werving en begeleiding van mini’s (CMV) en jeugd. Ben jij nog geen Vriend van VVH en sluit jij je vanaf dit seizoen ook aan? 

Meld je dan aan via onderstaand formulier! We verwelkomen je graag. Wil je dit formulier zo volledig mogelijk invullen? Dan kunnen de administratieve helden van VVH de afhandeling soepel laten verlopen. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met de sponsorcommissie via: sponsors@vvharderwijk.nl.

De vrienden van VVH