Sponsoring

Al zo’n 60 jaar wordt er fanatiek gevolleybald in Harderwijk. Sportief gezien zijn de teams actief op verschillende niveaus. Naast het gezellige aspect ligt de focus ook op prestatie. Zo is er veel aandacht voor jeugd en opleidingsteams om de doorgroeimogelijkheden naar de topteams te creëren voor eigen jeugd. Naast vrijwilligers zijn trainingsmiddelen en gediplomeerde trainers hierbij van essentieel belang. 

Om deze ambities waar te kunnen maken, hebben wij de hulp van sponsoren nodig. Verbondenheid en net dat extraatje. Met jouw sponsorbijdrage draag je bij aan een sportieve en ambitieuze vereniging met brede uitstraling in de gehele regio. Bovendien maak je een grote groep sporters van jong tot oud blij die hun sport kunnen beoefenen. 

Als VVH zijn wij erg blij met de sponsoren die graag hun naam aan de club willen verbinden. Ben jij benieuwd naar de sponsormogelijkheden? Neem even contact op met de sponsorcommissie via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in!

sponsors@vvharderwijk.nl
06-57990801

Procedure sponsoring

Benieuwd naar hoe onze sponsorcommissie werkt? Lees meer over de procedure om sponsor te worden van VVH op de pagina ‘procedure sponsoring


Sponsoren 2020-2021