CMV nieuws

Beste ouder(s) en/of verzorger(s)

Wat we ook nog even onder de aandacht willen brengen is het afmelden van jullie kind(eren) voor de trainingen of wedstrijden. Het gebeurt heel vaak dat kinderen niet afgemeld worden voor de trainingen of wedstrijden. Wij als CMV team vinden dit erg vervelend. De kinderen worden niet afgemeld of pas een uur van te voren. We hebben heel trainers op dit moment maar als wij van te voren weten dat er veel kinderen niet komen kunnen wij deze trainers zeggen dat ze niet hoeven te komen. En wij vinden het ook fijn om te weten dat we niet denken dat ze nog onderweg zijn of dat er misschien iets gebeurt is. Afmelden kan op het e-mailadres cmv@vvharderwijk.nl Liever niet op Denise haar persoonlijke e-mailadres of op haar mobile nummer. Als Denise zelf een keer niet aanwezig is kan een ander ook zien wie er niet aanwezig zijn.

Bij de wedstrijden gebeurt dit ook regelmatig dit horen wij dan ook terug van de teambegeleiders met als gevolg dat een team niet compleet is. De toernooi kalender is in het begin van het seizoen al op de website geplaatst. Als jullie het op tijd aangeven kunnen wij nog kinderen vragen om bij andere teams in te vallen.

Belangrijke datums seizoen 2020-2021
  • Eerste CMV trainingen op woensdag 9 september
    (Zie voor tijden en locatie: Algemene CMV informatie)
  • Herfstvakantie: maandag 19 tot en met zondag 23 oktober
  • Kerstvakantie: maandag 21 december tot en met zondag 3 januari
  • Voorjaarsvakantie: maandag 22 februari tot en met zondag 28 februari
  • Goede vrijdag /Pasen: Vrijdag 2 april tot en met maandag 5 april
  • Meivakantie: maandag 26 april tot en met zondag 9 mei
  • JAM Schoolkorfbal: data in nog niet bekend (mei)
  • Avond4daagse: data nog niet bekend (mei/juni)
  • Zomervakantie: maandag 19 juli tot en met zondag 29 augustus
  • Laatste CMV trainingen niveau 2 t/m 6 in De Bogen: woensdag 24 juni
  • Ouder en kind toernooi: datum nog niet bepaald

Schrijf de bovenstaande datums in jullie agenda’s !!!!

Wedstrijden en standen

Net als vorige jaar wordt het wedstrijdschema en de wedstrijdtijden in de NEVOBO app weergegeven. Deze app van Nevobo heet “Mijn Volleybal” en is te vinden in zowel de App store van Apple als Google.

Link naar: FAQ “mijn Volleybal”

Regels voor trainingen en wedstrijden

Dit zijn voor de meiden:

Haren graag in een staart en sieraden af.

Algemeen:

Bidon met WATER mee.

Zorg dat de kinderen echt op tijd zijn, want dan kunnen we gelijk beginnen met trainen.

Zorg dat je op tijd afmeldt voor de training via cmv@vvharderwijk.nl

Toernooien:

Jullie hebben de shirts in bruikleen gekregen, willen jullie daar zorgvuldig mee om gaan. Indien een shirt kwijt is, dan vragen wij daar een vergoeding voor.

Zorg dat de kinderen een bidon mee hebben en te eten voor tussen de wedstrijden door. We hebben liefst gezonde versnaperingen.

Als je kind niet kan op een bepaalde wedstrijd datum, geef dat dan zo vroeg mogelijk door aan de teambegeleiders.

We hebben ook een leuke facebook pagina. Mocht u geen Facebook hebben, kijk dan wat vaker op de site voor alle leuke nieuwtjes.

Het zou natuurlijk fantastisch als alle ouders kunnen kijken bij alle wedstrijden. We vinden het wel fijn als de kinderen en de ouders het goede voorbeeld geven op de toernooien vandaar de volgende aandachtspunten.

• Respect begint bij jezelf, geef het goede voorbeeld
  • De kinderen geven na de wedstrijd elkaar de hand en coaches geven de scheidsrechter en coach van tegen partij een hand
  • De scheidsrechter heeft altijd gelijk ook al denk je daar anders over. De teambegeleider gaat dan praten met de scheidsrechter
  • Iedereen is anders ga daar respectvol mee om
  • Moedig je kinderen enthousiast aan, laat het coachen aan de coach
  • Bij winnen hoort verliezen, je bent een groot winnaar als je tegen verlies kunt

We gaan voor een sportief en gezellig seizoen!

Wedstrijd verslagen CMV: klik hier

Groetjes het CMV team