Het zaalwacht- scheidsrechtersrooster van de eerste helft van het volleybalseizoen staat online. Check het schema hieronder en zet de data gelijk in je agenda.

De wedstrijden op zaterdag 26 september vinden plaats in de Sypel 1, vanwege de extra capaciteit voor thuispubliek op de tribunes

Let op! V6-codering is verplicht

Wanneer teamleden staan aangewezen om een jeugd / 3e klasse wedstrijd te fluiten, is het verplicht dat zij een V6-codering hebben. Deze is eenvoudig te halen door de instaptoets te maken.  Dit doe je via de deze link: https://www.volleybalmasterz.nl/spelregelbewijs/. Voorkom boetes en maak deze toets voordat je moet fluiten.

Kom op tijd

Wanneer een scheidsrechter niet kan, moet hij/zij zelf voor een vervanger zorgen. Regel dit op tijd zodat alle teams zorgeloos met hun wedstrijd kunnen starten.

Bij vragen kun je contact opnemen met Arne Petersen via 06-24864863 of stuur een mail naar scheidsrechters@vvharderwijk.nl

Zaalwacht

Als je zaalwacht hebt, kun je de spullen (laptop, wedstrijdsbriefjes, etc.) uit het VVH hok (nieuwe zaal, laatste deur in de gang) halen.

COVID-19:

Houd rekening met elkaar en lees de coronamaatregelen van de vereniging goed door. Heb je zaalwacht? Bekijk dan ook het coronaprotocol voor de zaalwacht.