Het is tijd voor wat leuks met je team, familie of vrienden! We hebben teamgenoten soms al tijden niet gezien, dus we hebben iets leuks voor jullie in petto! In samenwerking met Social Spel zijn er een aantal te gekke online spellen te spelen waarbij je VVH tevens sponsort! Uiteraard kan je deze ook gewoon met vrienden of familie organiseren en spelen! Voor iedere boeking gaat er een sponsorcommissie naar onze club! Trommel gauw je teamgenoten, vrienden en/of familie op en vergeet de code niet: ?????????????? ! Lees hieronder meer over welke spellen worden aangeraden.  

‘Online Escape Room – Het Hoogeboom Mysterie’

Directie en medewerkers van het Hoogeboom College zitten met de handen in het haar. Het land is vanwege een virusuitbraak platgelegd en scholen moeten over op digitaal thuisonderwijs. En precies op dat moment is de ICT-manager van de school, Pieter de Roon, plotseling verdwenen. Het is niks voor De Roon om zomaar te verdwijnen…. Elk teken van leven ontbreekt. Jullie zijn ingeschakeld om de school te helpen bij het vinden van De Roon en het oplossen van dit mysterie. 

‘Online Escape Room – Follow The Money’

Een goedlopend beveiligingsbedrijf, twee directeuren, 15 medewerkers, een lustrumfeest… en dan gaat het mis! Wat is er toch aan de hand met dit bedrijf? Een ding is zeker, directeur Edmund Braafheid is bang voor wat er speelt, maar wát speelt er dan? Hij kan er de vinger niet op leggen. Daarom schakelde hij de beste detectives in die hij kon vinden. Detectives, helpen jullie Edmund uit de brand in deze escape game vol leugens, list & bedrog en high tech apparatuur? 

‘CRAZY 44’

Dit interactieve en hilarische spel is volledig online te spelen. Hebben jullie ook zin om weer even lekker gek te doen samen? Ga de uitdaging aan met onze 44 crazy opdrachten. Jullie krijgen 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien die allen thuis uitvoerbaar zijn! Werk samen, wees creatief, kom uit jullie comfort-zone en probeer zoveel mogelijk punten te winnen.

Gebruik de code en sponsor VVH

Voor iedere boeking gaat er een sponsorcommissie naar onze club! Plezier én sponsoring! Trommel gauw je teamgenoten, vrienden en/of familie op en vergeet de code niet: ?????????????? ! Boeken kan via: www.socialspel.nl