Helaas is trainen in de zaal nog steeds niet mogelijk, maar gelukkig zijn er sinds deze week wel meer mogelijkheden voor jongeren tot 27 jaar in de buitenlucht.

Op basis van de inschrijvingen hebben we een rooster gemaakt voor de komende weken. Met dank aan AIC Harderwijk hebben we vanaf maandag 8 maart de beschikking over buitenverlichting en kunnen we ook op doordeweekse avonden beachvolleybaltrainingen aanbieden.

Rooster 6 maart

Om jullie zo snel mogelijk weer te laten volleyballen hebben we voor aanstaande zaterdag 6 maart een éénmalige indeling gemaakt. Bekijk het rooster hieronder om te zien wanneer je kan trainen!

Rooster beachvolleybal zaterdag 6 maart

Beachvolleybalrooster vanaf 10 maart

Vanaf woensdag 10 maart bieden we ook doordeweeks volleybaltrainingen aan in de Beacharena. We starten op de woensdag met de beachvolleybaltrainingen, omdat er op dinsdag 9 maart nog een bootcamp staat gepland. Samen met de deelnemers van de bootcamptrainingen wordt er gekeken of hier naast de beachvolleybaltrainingen ook nog behoefte aan is.

We hebben geprobeerd rekening te houden met de voorkeuren die jullie hebben aangegeven bij de inschrijving. Maar gezien het geringe aantal velden hebben we niet aan ieders wens kunnen voldoen. Wel bieden we iedereen de mogelijkheid van twee trainingen per week. Hieronder het rooster voor de komende periode.

Rooster beachvolleybal vanaf 10 maart

We willen natuurlijk zoveel mogelijk leden (jonger dan 27 jaar) weer laten volleyballen. Dus probeer ook je teamgenoten die zich nog niet hebben opgegeven te enthousiasmeren!

In verband met de avondklok kunnen we momenteel doordeweeks maar een uur trainen aanbieden. De komende weken zullen we samen met jullie het rooster evalueren en aanpassen indien noodzakelijk vanuit extra aanmeldingen, afschaffen avondklok etc..

Het zal de komende weken nog vaak wat kouder zijn. Kleed je daarom wel warm aan! Denk hierbij aan thermo ondergoed, warme kleding in laagjes, sportschoenen voor op het zand, dunne handschoenen, een handdoek, misschien een muts en droge kleding en een jas voor de weg terug naar huis!

Ook voor ons is het zoeken wat er mogelijk is en past, maar weten inmiddels wel dat beachvolleybal in de winter mogelijk is! Het liefst zien we jullie in de zaal maar laten we er samen een mooie tijd van te maken! En heb je nog tips of vragen dan horen we dit natuurlijk ook graag!

Technische Commissie VVH