De laatste wedstrijden moeten nog gespeeld worden, maar de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al in volle gang. Wij zijn ontzettend blij om Athena Group als nieuwe hoofdsponsor van het eerste heren en damesteam te mogen verwelkomen! Afgelopen week is de overeenkomst getekend met Hans Benschop voor maar liefst 3 seizoenen. Te gek! Maar met wie hebben we te maken? 

Over Athena Group

Athena Group is actief in het automatiseren van HRM/Payroll processen, door gebruik te maken van HR2day of AFAS Software. Afgelopen week is de overeenkomst getekend met Hans Benschop voor maar liefst 3 seizoenen. Hans is een echte volleybalfanaat en heeft de laatste jaren vooral als coach langs de lijn gestaan bij clubs in de regio. Nu hij daar afstand van heeft gedaan, leek het hem een mooie manier om al sponsorend de handen ineen te slaan met VVH. Welkom!

Wat betekent dit verder voor VVH? Allereerst hebben we een fanatieke sponsor aan onze zijde! De doelen en ambities van VVH worden in brede zin gesteund, zoals de focus op het aantrekken en versterken van de jeugdopleiding. Verder gaan vanaf volgend seizoen beide teams spelen onder de naam Athena Group VVH H1 en Athena Group VVH D1. De sponsormogelijkheden voor deze teams blijven gewoon nog bestaan en er zijn op dit vlak ook al enkele gesprekken gestart en ideeën ontstaan. We kijken dus weer ontzettend uit naar volgend seizoen!

Meer weten over de nieuwe sponsor? Bekijk hier de website.