Helaas kunnen we de komende weken niet trainen in de zaal maar voor de jeugd zijn er gelukkig mogelijkheden om buiten te trainen.

Vanaf afgelopen dinsdag bieden we jeugdleden al een wekelijkse bootcamp aan! Klik hier voor meer info en een sfeerimpressie

Naast de Bootcamp van afgelopen dinsdag willen we als VVH ook kijken of we op de zaterdagen een winter Beach Volleybal training kunnen geven. Daarom starten we vanaf zaterdag 2 januari 2021 met het geven van trainingen op de Beach Arena! De trainingsindeling is als volgt:

TijdTeams
10:30 – 11:30Jongens C, Meiden C, MB2, MB3
11:45 – 12:45D1/D2, MA1, MA2, MB1, Jongens A

Wil je meedoen? Dat kan en het kost je niets. Je hoeft je van tevoren ook niet aan te melden. Zoals je kunt zien hebben we de indeling gemaakt op basis van het team waar je nu ook in speelt!

Voor nu zullen de trainingen elke zaterdag gegeven worden zolang de maatregelen vanuit overheid gelden dat er  er niet binnen gesport mag worden.

Kleed je wel warm aan! Denk hierbij aan thermo ondergoed, warme kleding in laagjes, sportschoenen voor op het zand, dunne handschoenen, een handdoek, misschien een muts en droge kleding en een jas voor de weg terug naar huis!

Ook voor ons is het zoeken wat er mogelijk is en weten we niet hoe leuk volleybal buiten in de winter is. Maar we gaan het in ieder geval proberen en hopen er met jullie een aantal leuke zaterdagen van te maken!