VVH Sponsor van de Maand – E. de Vries Schilderwerken👨‍🎨🎨! 

We hebben een nieuwe sponsor van de maand! Een bekend gezicht op de scheidsrechterstoel, in het bestuur, als sponsor en ook al heel lang in het veld🏐. Emiel de Vries vertelt over zijn bedrijf, en waarom hij bijdraagt aan onze club. Emiel, namens heel VVH zeggen wij: Bedankt! 

Mijn naam is Emiel de Vries, ik mag al ruim 25 jaar spelen in het prachtige VVH-blauw💙. Ik heb een eigen schildersbedrijf in en rondom Harderwijk, waar we veelal particulier en klein-zakelijk schilderwerk verrichten. 

Of het nou gaat om houtrot reparaties of algemeen onderhoud bij bestaande woningen, monumentale panden of uw bedrijfspand. Ook voor behangwerk en glasvliesbehang in een nieuwbouwwoning, met bijna 20 jaar ervaring met hoogwaardige producten wordt uw huis weer een thuis!  

Als je zo lang lid bent van een vereniging ben je blij dat je naast een sportieve bijdrage ook een andere bijdrage aan de vereniging kan leveren, het was dan ook eenvoudig om elk jaar een deel van het sponsorbudget voor VVH te reserveren en zo de vereniging te helpen een club te zijn van en voor volleyballers. Een specifiek doel voor mijn bijdrage heb ik niet, ik vertrouw erop dat de sponsorcommissie en het bestuur er een goede bestemming voor hebben! 

En tegen de mensen die nog steeds aan het lezen zijn zou ik willen zeggen:

We zijn als VVH de laatste jaren goed bezig geweest een club te zijn voor de leden en de gemeente op vele vlakken. Waardeer dat, koester dat en geniet ervan! Wellicht krijgt uw volleybal carrière net zoveel glans als uw huis! 😉