Het is voor ons allemaal een vreemd jaar geweest om het volleybalseizoen af te sluiten. Vlak voor COVID-19 uitbrak is een nieuwe Technische Commissie samengekomen en wij hebben nog niet de gelegenheid gehad om ons voor te stellen en de definitieve teamindelingen te communiceren.

Tijdens de afgelopen periode is er hard gewerkt om alles weer gereed te maken voor een mooi volleybalseizoen. Wij zullen dan ook klaar staan voor de vragen die jullie hebben en deze zo goed mogelijk te beantwoorden. De aankomende paar weken zullen wij ook door de sporthal lopen en ons voorstellen per team, zodat jullie precies weten wie het aanspreekpunt is.

Maar de nieuwe TC bestaat uit:

  • CMV jeugd: Sara Nieuwenhuizen en Denise Parera
  • Jeugd: Esmee Nieuwenhuizen en Jack de Fluiter
  • Senioren: Niels Herzog en Nick Torn

Het nieuwe zaalrooster is een aantal weken geleden al gepubliceerd en door het bestuur is ook een nieuwsbericht gepubliceerd over de gevolgen die COVID-19 heeft op volleybal en aan welke regels/protocollen we ons moeten houden. We realiseren ons nu dat in deze nieuwsberichten niet voor iedereen duidelijk is gecommuniceerd wat de startdatum is van de trainingen.

Zoals elk jaar starten we na het einde van de zomervakantie. Dit jaar in de week van 1 september voor de jeugd- en seniorenteams en een week later voor de CMV.

Daarnaast hebben we op basis van opzeggingen en nieuwe aanmeldingen de teamindelingen bijgewerkt.

Mochten jullie vragen hebben, dan kun je ons de komende weken aanspreken of een mail sturen naar tc@vvharderwijk.nl.

Wij hebben allemaal enorm veel zin in aankomend seizoen zullen en we gaan er een mooi & gezond volleybaljaar van maken.

Met vriendelijke groet,

Nick Torn