William en Lisette Neijenhuis mogen dit jaar de eretitel ‘Vrijwilliger van het Jaar’ dragen! Naast puntenmachine van H5 is William actief geweest als trainer/coach van zowel JA2 als H2, regioscheidsrechter, organisator van het Palingtoernooi en hij is bovendien zeer actief in de Beachcommissie. Lisette zorgt ervoor dat wij wekelijks onze wedstrijden kunnen spelen door het wedstrijdsecretariaat op zich te nemen en met de gemeente de afstemming te houden over de sporthallen. 

Bij de ALV zijn deze twee clubhelden in het zonnetje gezet en gingen ze naast de eervolle vermelding met een bos bloemen en twee inmiddels beroemde VVH-sjaals naar huis. VVH is jullie enorm dankbaar voor jullie inzet!

Kans op bijdrage

Wil jij ook kans maken op deze eervolle titel en dus een bijdrage leveren aan onze mooie club, kijk dan op:  https://www.vvharderwijk.nl/clubinfo/kans-op-bijdrage/. Momenteel staan er meerdere leuke en uitdagende functies open zoals, voorzitter TC, trainersbegeleider, technisch coördinator recreanten en meer.


Wanneer jouw gewenste kans op bijdrage er niet tussen staat kan je contact opnemen via: voorzitter@vvharderwijk.nl