Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 21 april gaat VVH weer gedeeltelijk open! Op het zand van de beacharena kunnen kinderen tot en met 12 jaar weer gaan trainen. Vanaf woensdag 29 april mogen we weer volleybaltrainingen aanbieden en dat gaan we maar al te graag weer doen. We starten om 17:00 uur.

Wil jij weer lekker volleyballen dan vragen we je wel om je even op te geven (mogen je ouders natuurlijk ook doen). Opgeven kan hier: https://forms.gle/K5vjJbcVTcGoN2Gp8

We willen graag weten wie er komt zodat we het aantal trainers hier op af kunnen stemmen. Daarnaast is het ook handig om te weten op welk niveau je speelt om de trainingen voor iedereen aantrekkelijk te maken. We gaan, zolang de maatregelen gelden, geen contributie vragen om te volleyballen op het zand.

De Nevobo is bezig met het inventariseren van de te nemen voorzorgsmaatregelen tijdens de trainingen. We weten nu al dat het niet mogelijk is om gebruik te maken van het sanitair, douchen moet thuis gebeuren en water voor tijdens het drinken moet je ook zelf meenemen.

Voor de kinderen van 13 t/m 18 jaar is de Nevobo bezig om te kijken of het mogelijk is om, met in achtneming van de 1,5 meter afstand tussen personen, te gaan trainen. We wachten daar het advies van de Nevobo af voordat we de trainingen ook voor deze groep gaan aanbieden.