Maandagavond 18 september, hebben de leden bij de ALV ingestemd met de voordracht van Cees van Oostrum tot nieuwe voorzitter van onze club. Mike legt na 3 jaar de functie neer, en gaat de sponsorcommissie een handje helpen. Ook Hilde Bos (4 jaar) en Emiel de Vries (3 jaar) zijn gestopt als bestuursleden. 

Cees: ‘Ik ben er erg trots op dat ik jullie voorzitter mag zijn. Samen zorgen wij ervoor dat de volleybalclub een warm nest is voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Ik zal de komende tijd zoveel mogelijk kennis met jullie maken, ik wil jullie graag ontmoeten. Ik ben te bereiken op mailadres: voorzitter@vvharderwijk.nl, of spreek mij gerust aan in de zaal’. 

Mike: ‘Ik kijk met veel plezier terug op wat we de afgelopen jaren samen bereikt hebben, zoals de groeiende instroom van CMV-leden, groeiende sponsorinkomsten, de inzet van de ClubCoaches, de super zaterdagen en geslaagde feestjes! Het mooiste moment vond ik dat ik Ap Koebrugge tot erevoorzitter van onze club mocht benoemen. Dat was echt heel bijzonder. Ik vond het leuk, erg leerzaam en vooral een eer dat ik voorzitter mocht zijn van VVH. Ik wens het nieuwe bestuur alles succes toe. Bedankt VVH’ers! 

Het nieuwe bestuur

Ingrid Beukers is benoemd tot nieuwe penningmeester en neemt het stokje over van Johan van Gelder, die wel aanblijft als algemeen bestuurslid. Esmee Nieuwenhuizen is benoemd tot algemeen lid van het bestuur, en blijft ook haar taken als ClubCoach en voorzitter TC uitvoeren voor de club! Naast Ingrid, Esmee, Johan en Cees, blijven Gerlinda (secretaris) en Niels (algemeen lid) lid van het bestuur. 

We zijn blij dat het is gelukt om de vacatures in het bestuur te vullen. Het nieuwe bestuur heeft er in ieder geval heel veel zin in!