Heren 3

Ik heb wat leuks, denk ik. 11 december zouden we in de lampen hangen, kut roepen, onszelf onsterfelijk belachelijk maken, vragen wat het mooiste moment van de dag was, kortom; feesten tot we kruipend naar huis zouden gaan (of van de vrouw naar huis moesten komen).

Helaas gaat dat ff niet door, maar… ik wil jullie toch wat geven in deze feestelijke maand! Ik kom het graag langsbrengen op zaterdag 11 december in Harderwijk/Ermelo (woon je daarbuiten wordt het ff lastig, sorry). Als je denkt; dat vertrouw ik niet of je wilt het gewoon niet. Geen nood, klik weg en niemand die je lastig komt vallen.

Wil je wel dat ik langskom? Kies onderstaand een tijdsslot. Dan hoef je niet zoals bij PostNL, DHL, etc de hele dag thuis te blijven. Tot zaterdag!

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Versturen