Hierbij de concept teamindeling voor het seizoen 2023/2024, het concept omdat de ervaring is dat er op het laatste moment altijd nog wat verandert. We starten na de meivakantie voor de jeugd gelijk met het trainen in de nieuwe samenstellingen, dit doen we nog wel volgens het oude zaalrooster. De senioren trainen dinsdag 9 mei nog 1x in de oude samenstelling, vanaf donderdag 11 mei in de nieuwe samenstelling.
Donderdag 1 juni is de laatste zaaltraining, daarna begint het beach seizoen (hebben jullie je al opgegeven?). Dinsdag 30 mei of donderdag 1 juni kunnen alle ballen ingeleverd worden bij Denise en Ingrid. Aan het begin van het seizoen hebben jullie een ballentas gekregen met genummerde ballen erin, wanneer er ballen missen wordt er een boete in rekening gebracht (zoals bij de uitgifte van de ballen besproken).
Mocht je toch beslissen om te gaan stoppen met volleybal? Zeg dan je lidmaatschap op via de website voor 1 juni 2023, doe je dit na 1 juni zal het eerste kwartaal in rekening worden gebracht. Heb je vragen of opmerkingen over de teamindeling? Laat het dan gerust weten!
Jeugd –> Seline Kuiper
Heren –> Denise Parera
Dames –> Denise Parera