Wedstrijdshirts

Let op!

Momenteel voert Volleybaldirect.nl onderhoud uit op hun website. Het bestellen van wedstrijdshirts is hierdoor helaas niet mogelijk via de tool. Je kunt voor nu rechtstreeks per e-mail bestellingen plaatsen bij de leverancier door je bestelling te mailen naar: daan@balsportdirect.nl. Geef hierbij even aan welk model je wilt (dames/heren) en welke maat je wenst. Als je twijfelt over de maat, wellicht kan je dan even een shirt passen van een teamgenoot.

Nieuw

Ga naar de website https://www.volleybaldirect.nl/clubs/vvh-harderwijk. Klik de gewenste artikelen aan zoals je gewend bent van online winkelen. Je ontvangt 5% korting als je een account aanmaakt en bij ‘Nevobo lidmaatschapnummer’ het nummer van je spelerskaart invult. Daarnaast ontvang je als VVH-lid nog eens 5% extra korting als je bij het afronden van de bestelling in het veld ‘waardebon inwisselen’ de volgende kortingscode invult: VVHDEAL. Beschikbare shirts zijn reeds voorzien van rug- en borstnummer. Je ontvangt automatisch een nummer. Je kunt ook aangeven welke nummers al aanwezig zijn in jouw team om dubbele nummers te voorkomen. Vervolgens kan er online worden afgerekend en wordt het artikel bij je thuisbezorgd! Makkelijker kunnen we het niet maken.

Dames kunnen zelf een zwart of donkerblauw broekje aanschaffen. Deze zijn niet via de website beschikbaar.

Gebruikt

Toch liever dammen? Uit je shirt gegroeid? Hier kun je je wedstrijd aanbieden voor een 2de leven bij een andere VVH-er. Natuurlijk is het shirt, net als jij, in topconditie. Gewonnen kampioenschappen hebben geen effect op de prijs.

VVH bied alleen de mogelijkheid om je wedstrijdshirt hier te verkopen, de marketing en de verkoop en/of aankoop ben je zelf verantwoordelijk voor.

Gevraagd

There are no topics yet!