Teamindeling en zaalrooster seizoen 2017 – 2018

Na een welverdiende vakantie starten vanaf dinsdag 22 augustus weer de eerste trainingen voor een nieuw sportief volleybalseizoen. Ook de technische commissie heeft genoten van de zomervakantie maar we zijn al wel aan de slag gegaan met het maken van een nieuw zaalrooster. Het was wel even puzzelen omdat we niet heel ruim in ons jasje zitten qua beschikbare zaaluren. We hopen dat iedereen zich kan vinden in het nieuwe rooster.

Voor de donderdagavond zijn wij nog met de gemeente in gesprek voor extra zaalruimte waardoor het mogelijk is dat de indeling voor deze trainingsavond nog wordt aangepast. Als we meer weten zullen we betrokken teams hierover informeren.

Verder hebben wij voor bijna alle teams een trainer kunnen vinden. Voor dames 6 en 7 zijn wij nog op zoek naar een trainer. Wij hopen deze op korte termijn gevonden te hebben en tot die tijd zullen we vanuit de TC zorgen dat er een tijdelijke trainer voor de teams staat. Mocht iemand interesse hebben om 1 van deze 2 leuke teams te trainen meldt je dan aan via tc@harderwijk.nl of spreek 1 van ons aan als we in de zaal rondlopen.

Mochten er vragen zijn dan kunnen jullie deze stellen via tc@vvharderwijk.nl of door 1 van de TC leden aan te spreken tijdens de trainingsavonden.

Tot in de zaal!

Groeten,

De Technische Commissie

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+Email this to someone