Beachvolleybal

De Beach Arena in ontwikkeling! Foto: 16 april 2015.

De Beach Arena in ontwikkeling! Foto: 16 april 2015.

Beste beachvolleybal liefhebbers!

Om even terug te gaan in de relatief verre historie, ‘vliegen’ we terug naar het jaar 2010. De verregaande interesse in beachvolleybal stimuleert volleyballer Jaap Haanschoten om sportieve plannen te smeden voor dé ‘Beach Arena’! Een jaar wat tot vele fantastische initiatieven heeft geleid en wat alle moeite waard blijkt te zijn!

Op 15 mei 2013 werd het ‘Strandeiland’ geopend aan de boulevard van Harderwijk. Een perfecte locatie om op zomeravonden bij zonsondergang recreatief te volleyballen met de voeten in het zand, waardoor er al snel een vaste beachavond georganiseerd werd. Aangekomen bij het historieschrijvende jaar 2015, kan er met trots gekeken worden naar de drie velden tellende ‘Beach Arena’, gelokaliseerd bij Sportcomplex De Sypel te Harderwijk.

We gaan er met zijn allen een mooi, zonnig en sportief vijfde seizoen van maken wat betreft het beachvolleyballen. Heb je op- en/of aanmerkingen, vragen of mis je iets? Proactiviteit wordt gewaardeerd dus mail het ons direct! 

E-mail: beachvolleybal@vvharderwijk.nl

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+Email this to someone