Maandag 6 september vindt de algemene ledenvergadering (ALV) van VVH plaats. We doen het dit jaar net iets anders dan gebruikelijk. Het bestuur nodigt alle leden van harte uit om op 6 september vanaf 19:30u in Sportcafé de Sypel aanwezig te zijn. Aanmelden doe je door onderaan de pagina het formulier in te vullen.

De avond zal bestaan uit twee delen: de Algemene Ledenvergadering [19:30-20:45] en de Ledenraadpleging incl. seizoensopeningsborrel [21:00 – ?]

De ALV

Tijdens de ledenvergadering bespreken we de volgende onderwerpen:
– Financieel jaarverslag 2020-2021 en begroting 2021-2022
– De TC, de beachcommissie en de sponsorcommissie
– Samenstelling bestuur en vacatures

Investeren in VVH, waar stem jij op?

Zoals besproken bij de ALV van april 2021, verwachten we dit seizoen met een positief financieel resultaat af te sluiten. Als vereniging moeten we besluiten waar we aankomend seizoen in gaan investeren. Hier kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Dit doe je door te stemmen op de initiatieven die voor jou van belang zijn (je kunt op meerdere initiatieven stemmen). Vervolgens wordt op basis van de stemmen van onze leden een voorstel van investeringen gemaakt dat gepresenteerd wordt tijdens de algemene ledenvergadering. Lees hier meer over de initiatieven en laat ons voor 30 augustus weten wat jij belangrijk vindt. Dit vormt ook de basis voor deel twee van de avond – de ledenraadpleging.

De Ledenraadpleging – denk mee over de toekomst van onze club!

We hebben als vereniging een moeizaam jaar achter de rug, waarbij we helaas te weinig hebben kunnen volleyballen. Het lijkt erop dat we weer positief vooruit kunnen kijken en in september weer mogen starten. We willen jullie daarom vragen om mee te denken over een aantal thema’s, en zo vol goede moed, frisse ideeën en energie, het nieuwe seizoen af te trappen. Denk hierbij aan vragen als:  

  • Hoe gaan we nieuwe leden werven voor VVH – jong en minder jong?
  • Hoe gaan we meer sponsoren aantrekken en behouden?
  • Hoe werven we meer vrijwilligers en hoe behouden we deze beter?
  • Hoe creëren we (nog) meer gezelligheid binnen de vereniging?

Dit doen we in een ongedwongen sfeer onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden ALV

We houden ons uiteraard aan de geldende coronamaatregelen. Om een inschatting te maken van het aantal aanwezigen willen we je vragen om je aan te melden via onderstaand formulier. Je kunt hier ook aangeven als je liever digitaal aansluit.