Wedstrijdzaken

Vragen met betrekking tot de competitie dien je via het wedstrijdsecretariaat te stellen. Hans Groenewold is de spin het web welke competitie heeft. Voor wat hoort wat dus het wedstrijd secretariaat verwacht ook wat van de competitie spelende teams.

Voor vragen over de competitie, meespelen met andere teams, etc. kan altijd contact opgenomen worden met het wedstrijdsecretariaat.

Wedstrijduitslagen

De wedstrijduitslagen en formulieren dienen door de zaalwacht ingeleverd te worden bij Hans Groenewold. Deze moeten voor de volgende dag 12.00 uur bij hem ingeleverd te zijn!

Wedstrijdwijzigingen

Wanneer er een wijziging in de competitie plaatsvindt zal het wedstrijdsecretariaat het betreffende team op de hoogte stellen d.m.v. de contactpersoon van het team. Stuur altijd een bevestiging retour naar het wedstrijdsecretariaat.

Wedstrijd verplaatsen

Er zijn regels verbonden aan het verplaatsen van een wedstrijd (uit of thuis). Deze zijn hier terug te lezen.

Slecht weer

In ons koude kikkerlandje kan het nog wel eens minder weer zijn. Dat kan zo gevaarlijk worden dat wedstrijden niet gespeeld kunnen worden. Lees hier meer over wat te doen bij slecht weer.