Wedstrijdshirts

Nieuw

Ga naar de website. www.volleybaldirect.nl/VVHHarderwijk. Klik de gewenste artikelen aan zoals je gewend bent van online winkelen. Je ontvangt 5% korting als je een account aanmaakt en bij ‘Nevobo lidmaatschapnummer’ het nummer van je spelerskaart invult. Daarnaast ontvang je als VVH-lid nog eens 5% extra korting als je bij het afronden van de bestelling in het veld ‘waardebon inwisselen’ de volgende kortingscode invult: VVHDEAL. Beschikbare shirts zijn reeds voorzien van rug- en borstnummer. Je ontvangt automatisch een nummer. Je kunt ook aangeven welke nummers al aanwezig zijn in jouw team om dubbele nummers te voorkomen. Vervolgens kan er online worden afgerekend en wordt het artikel bij je thuisbezorgd! Makkelijker kunnen we het niet maken.

Dames kunnen zelf een zwart of donkerblauw broekje aanschaffen. Deze zijn niet via de website beschikbaar.

Gebruikt

Toch liever dammen? Uit je shirt gegroeid? Hier kun je je wedstrijd aanbieden voor een 2de leven bij een andere VVH-er. Natuurlijk is het shirt, net als jij, in topconditie. Gewonnen kampioenschappen hebben geen effect op de prijs.

VVH bied alleen de mogelijkheid om je wedstrijdshirt hier te verkopen, de marketing en de verkoop en/of aankoop ben je zelf verantwoordelijk voor.

Wedstrijdshirts marktplaatsLast post
GevraagdWedstrijdshirt nodig? Vraag het hier, misschien heeft iemand er nog wel één liggen welke niet meer past.
0 Topics0 berichten
No topics yet!
AangebodenBiedt hier je wedstrijdshirt aan.
0 Topics0 berichten
No topics yet!