Op zoek

VVH is op zoek naar een hoofdsponsor; interesse om hoofdsponsor te worden? Neem contact op via sponsors@vvharderwijk.nl

Een hoofdsponsor is de persoon, organisatie of bedrijf, die de vereniging de grootste ondersteuning geeft met geld of materieel. De hoofdsponsor investeert meer dan de andere sponsors en krijgt daarom meer terug voor de sponsoring. Te denken valt aan de meest prominente posities voor goede publiciteit, een naamverbinding, betere of meer rechten, etcetera. Volleybalvereniging Harderwijk streeft er naar om zowel voor Heren 1 als Dames 1 dezelfde hoofdsponsor te hebben.

Het contract met de hoofdsponsor komt tot stand door de belangen van zowel sponsor als vereniging samen te laten smelten. Items die minimaal aanbod komen zijn:

• Sponsordoelstellingen
  • Imago