Lidmaatschap

Tof dat je lid wilt worden van dé volleybal vereniging van Harderwijk! We hebben het één en ander aan informatie nodig van je om je inschrijving compleet te maken:

Digitale pasfoto

Op de formulieren valt te lezen dat er tevens een digitale pasfoto moet worden aangeleverd. Deze kan worden gemaakt door een aangesloten vakfotograaf.

Wat heb je nodig?
Bij de vakfotograaf geef je je naam, adres, geboortedatum, relatiecode en e-mailadres op. Die relatiecode kun je, nadat je je hebt aangemeld, opvragen bij de ledenadministratie van de vereniging.
Zoek een aangesloten vakfotograaf bij jou in de buurt op www.snf-pasfotoservice.nl. Verzoek de fotograaf deze foto tevens op te sturen naar info@vvharderwijk.nl, zodat wij ook onze eigen administratie kunnen bijwerken.
Aan het begin van het seizoen verzorgen we enkele malen een “foto-sessie” waarbij deze foto’s in eigen beheer worden gemaakt om kosten voor de leden uit te sparen. De data daarvan worden op de site gepubliceerd.

Hoe dient de pasfoto aangeleverd te worden?
Het betreffende lid kan de pasfoto laten maken via de, bij de Digitale Pasfoto Service aangesloten, vakfotograaf. Een fotovakzaak in de buurt kan gezocht worden op www.digitalepasfoto.nl. Na het maken van de pasfoto voert de fotograaf samen met het lid een aantal gegevens in: naam, adres, geboortedatum, relatiecode en e-mailadres. Deze gegevens worden gebruikt om de foto bij de Nevobo aan de lidmaatschapsgegevens te koppelen. De gegevens worden uitsluitend gebruikt om ervoor te zorgen dat de pasfotoverzending op de juiste manier kan worden afgehandeld. De fotovakzaak zal de e-mailadressen op geen enkele andere manier gebruiken. Deze vorm geniet de voorkeur van de Nevobo omdat de kwaliteit van de digitale pasfoto dan absoluut gewaarborgd is. Het betreffende lid stuurt zijn/haar digitale pasfoto naar de ledenadministrateur van de vereniging. De ledenadministrateur koppelt deze digitale pasfoto aan het lidmaatschap van het lid in Sportlink en checkt de aanwezigheid en juistheid van de gegevens van het lid. De digitale pasfoto dient aan de onderstaande eisen te voldoen:

• Het dient een actuele, goedlijkende pasfoto te zijn
  • Van voren genomen (oriëntatie portrait)
  • Ogen goed zichtbaar
  • Kleurenfoto