Technische commissie
De technische commissie (TC) is het hart van Volleybal Vereniging Harderwijk. De mensen in de TC zijn onze ‘evangelisten’ die het technische aspect binnen onze vereniging verspreiden. Spelers, ouders, trainers, etc. iedereen weet hoe wij willen volleyballen, de trainingen die daarbij horen en de coaching welke daar voor nodig is. De TC draagt ook zorg voor teamindelingen en samen met het wedstrijdsecretariaat wordt het zaalrooster gemaakt.

Hieronder de contactpersonen van de TC

Naam Verantwoordelijkheid E-mail Telefoonnummer
Denise Perera CMV denise@vvharderwijk.nl 06-48240273
Mark Hogenhout Jeugd (A/B/C) mark@vvharderwijk.nl 06-54281479
Niels Herzog Senioren niels@vvharderwijk.nl 06-46161389
Wouter Herzog Ondersteuning lijnteams wouter@vvharderwijk.nl 06-19198011
Hans de Fluiter Ledenadministratie hans@vvharderwijk.nl

Koen Dekker en Niels Herzog vertegenwoordigen de technische commissie in het bestuur.

Contactpersonen:
Recreantenteams: Chris Leerkens, recreanten@vvharderwijk.nl
Wedstrijdzaken: Hans Groenewold, wedstrijdsecr@vvharderwijk.nl

Vertrouwenspersoon
Bij VVH hebben we twee vertrouwenspersonen. Meer informatie en hoe contact opgenomen kan worden kan hier teruggelezen worden.