Over VVH

Logo VVH - 250x250De vereniging is in zijn ruim 40-jarig bestaan uitgegroeid tot een volwassen vereniging met ongeveer 350 leden. De verschillende teams zijn vrijwel de hele week wel te vinden in Sporthal De Sypel. Dames 1 en Heren 1 spelen Promotieklasse en 3e Divisie, de bijbehorende opleidingsteams 1e klasse en promotieklasse.

De jeugdteams, bestaande uit A-, B– en C-meisjes en –jongens, spelen op verschillende niveaus in de competitie van de nevobo. De besten op het hoogste niveau dat we hier in de regio kennen. Verder houden een flink aantal mini-teams onze eer hoog. De overige (senioren-) teams spelen verdeelt over de verschillende klassen: van 3e Divisie t/m 4e klasse. Daarnaast hebben we nog verschillende recreantenteams.

De thuiswedstrijden zijn allemaal in Sporthal De Sypel, aan de parkweg. De meeste senioren- en enkele jeugdteams op de vrijdagavond, vanaf 19:00 uur, de Topteams, en bijna alle jeugdteams op zaterdagmorgen en -middag. Voor de mini’s, elk jaar weer een hele grote groep, worden toernooien gespeeld volgens de CMV- (Circulatie Mini Volleybal) regels.

Andere aktiviteiten zijn bijvoorbeeld een uitje naar een Eredivisie-wedstrijd, samen naar de “Open Club Kampioenschappen”, ons “eigen” Nieuwjaarstoernooi , Start- en/of Slotdagen, andere toernooien en nog veel meer! En natuurlijk niet te vergeten geregeld ons ”Jeugdkamp”!

Wat betreft de trainingen: De meeste jeugd traint op dinsdag- en/of op donderdagavond. Sommige kinderen worden daarnaast nog uitgenodigd voor speciale “selectie- trainingen”, of voor het meetrainen bij een hoger team. Genoeg mogelijkheden dus!