CMV nieuws

Beste ouders/verzorgers,

Hierbij het vakantie rooster 2017/2018 (geen trainingen):
Herfstvakantie: 16 oktober tot en met 20 oktober
Kerstvakantie: 25 december tot en met 5 januari
Voorjaarsvakantie: 26 februari tot en met 2 maart
Meivakantie: 27 April tot en met 7 mei
School Korfbal: 15 en 16 mei
Avond4daagse: 28 tot en met 31 mei
Laatste CMV trainingen in De sypel: dinsdag 5 juni
Laatste CMV training in De Bogen: woensdag 23 Mei.

Net als vorige jaar wordt het wedstrijdschema en de wedstrijdtijden in de NEVOBO app weergegeven. Deze app van Nevobo heet Volleybal.nl – Mijn Competitie en is te vinden in zowel de App store als Google Play.

Voor ouders die hier nog geen ervaring mee hebben, even een korte uitleg:

VolleyApp

In de App store/ Google Play is de app te vinden onder: Volleybal.nl – Mijn Competitie. In deze app kun je zoeken op VVH en het teamnummer. Hierin vind je het wedstrijdschema, uitslagen, standen en adressen van sporthallen. Mocht dit niet lukken overleg even met de coach en/of de andere ouders van het team. In ieder geval is het goed als de coach even de ouders informeert over evt. vervoer en de vertrektijd of verzameltijd in de sporthal. Ons advies is om een half uur voor aanvang van de 1e wedstrijd in de hal te zijn.

Regels voor trainingen en wedstijden

Dit zijn voor de meiden:

Haren graag in een staart en sieraden af.

Algemeen:

Bidon met WATER mee.

Zorg dat de kinderen echt op tijd zijn, want dan kunnen we gelijk beginnen met trainen.

Zorg dat je op tijd afmeldt voor de training via cmv@vvharderwijk.nl

Toernooien:

Jullie hebben de shirts in bruikleen gekregen, willen jullie daar zorgvuldig mee om gaan. Indien een shirt kwijt is, dan vragen wij daar een vergoeding voor.

Zorg dat de kinderen een bidon mee hebben en te eten voor tussen de wedstrijden door. We hebben liefst gezonde versnaperingen.

Als je kind niet kan op een bepaalde wedstrijd datum, geef dat dan zo vroeg mogelijk door aan de teambegeleiders.

We hebben ook een leuke facebook pagina. Mocht u geen Facebook hebben, kijk dan wat vaker op de site voor alle leuke nieuwtjes.

Het zou natuurlijk fantastisch als alle ouders kunnen kijken bij alle wedstrijden. We vinden het wel fijn als de kinderen en de ouders het goede voorbeeld geven op de toernooien vandaar de volgende aandachtspunten.

• Respect begint bij jezelf, geef het goede voorbeeld
  • De kinderen geven na de wedstrijd elkaar de hand en coaches geven de scheidsrechter en coach van tegen partij een hand
  • De scheidsrechter heeft altijd gelijk ook al denk je daar anders over. De teambegeleider gaat dan praten met de scheidsrechter
  • Iedereen is anders ga daar respectvol mee om
  • Moedig je kinderen enthousiast aan, laat het coachen aan de coach
  • Bij winnen hoort verliezen, je bent een groot winnaar als je tegen verlies kunt

We gaan voor een sportief en gezellig seizoen!

Wedstrijd verslagen CMV: klik hier

Groetjes het CMV team