CMV nieuws

Beste ouder(s) en/of verzorger(s)

Er zijn een aantal zaken die wij bij jullie onder de aandacht wil brengen. Er worden nog 2 toernooien gespeeld op 6 april in Nunspeet en het eindtoernooi op 13 april in Lelystad. Het schema van het eindtoernooi is nog niet bekend maar het thema van dit jaar wel en dat is oranje.

De jongens die zich op hebben gegeven voor het smash bal toernooi, spelen op zaterdag 23 Maart. Het schema is bekend dit sturen wij in een volgende mail naar de ouder(s) en/of verzorger(s) van de jongens die zich hebben opgegeven.

Wat we ook nog even onder de aandacht willen brengen is het afmelden van jullie kind(eren) voor de trainingen of wedstrijden. Het gebeurt heel vaak dat kinderen niet afgemeld worden voor de trainingen of wedstrijden. Wij als CMV team vinden dit erg vervelend. De kinderen worden niet afgemeld of pas een uur van te voren. We hebben heel trainers op dit moment maar als wij van te voren weten dat er veel kinderen niet komen kunnen wij deze trainers zeggen dat ze niet hoeven te komen. En wij vinden het ook fijn om te weten dat we niet denken dat ze nog onderweg zijn of dat er misschien iets gebeurt is. Afmelden kan op het emailadres cm@vvharderwijk.nl Liever niet op Denise haar persoonlijke emailadres of op haar mobile nummer. Als Denise zelf een keer niet aanwezig is kan een ander ook zien wie er niet aanwezig zijn.

Bij de wedstrijden gebeurt dit ook regelmatig dit horen wij dan ook terug van de teambegeleiders met als gevolg dat een team niet compleet is. Het toernooi kalender is in het begin van het seizoen al op de website geplaatst. Als jullie het op tijd aangeven kunnen wij nog kinderen vragen om bij andere teams in te vallen.

Hieronder belangrijke datums tot het einde van het seizoen:

– woensdag 20 maart geen trainingen vanwege verkiezingen

– Meivakantie: 19 april tot en met 3 mei

– 22 mei neem je vriendjes en vriendinnetjes middag mee.  (info volgt)

– zaterdag 8 juni ouder en kind toernooi. (uitnodiging met info volgt)

– School Korfbal: 14 en 15 mei
– Avond4daagse: 17 tot en met 20 juni
– Zomervakantie: 22 juli tot en met 30 augustus
– Laatste CMV trainingen in De Sypel: dinsdag 2 juli
– Laatste CMV training in De Bogen: woensdag 3 juli

Schrijf de bovenstaande datums in jullie agenda’s !!!!

Net als vorige jaar wordt het wedstrijdschema en de wedstrijdtijden in de NEVOBO app weergegeven. Deze app van Nevobo heet Volleybal.nl – Mijn Competitie en is te vinden in zowel de App store als Google Play.

Voor ouders die hier nog geen ervaring mee hebben, even een korte uitleg:

VolleyApp

In de App Store/ Google Play is de app te vinden onder: Volleybal.nl – Mijn Competitie. In deze app kun je zoeken op VVH en het teamnummer. Hierin vind je het wedstrijdschema, uitslagen, standen en adressen van sporthallen. Mocht dit niet lukken overleg even met de coach en/of de andere ouders van het team. In ieder geval is het goed als de coach even de ouders informeert over evt. vervoer en de vertrektijd of verzameltijd in de sporthal. Ons advies is om een half uur voor aanvang van de 1e wedstrijd in de hal te zijn.

Regels voor trainingen en wedstijden

Dit zijn voor de meiden:

Haren graag in een staart en sieraden af.

Algemeen:

Bidon met WATER mee.

Zorg dat de kinderen echt op tijd zijn, want dan kunnen we gelijk beginnen met trainen.

Zorg dat je op tijd afmeldt voor de training via cmv@vvharderwijk.nl

Toernooien:

Jullie hebben de shirts in bruikleen gekregen, willen jullie daar zorgvuldig mee om gaan. Indien een shirt kwijt is, dan vragen wij daar een vergoeding voor.

Zorg dat de kinderen een bidon mee hebben en te eten voor tussen de wedstrijden door. We hebben liefst gezonde versnaperingen.

Als je kind niet kan op een bepaalde wedstrijd datum, geef dat dan zo vroeg mogelijk door aan de teambegeleiders.

We hebben ook een leuke facebook pagina. Mocht u geen Facebook hebben, kijk dan wat vaker op de site voor alle leuke nieuwtjes.

Het zou natuurlijk fantastisch als alle ouders kunnen kijken bij alle wedstrijden. We vinden het wel fijn als de kinderen en de ouders het goede voorbeeld geven op de toernooien vandaar de volgende aandachtspunten.

• Respect begint bij jezelf, geef het goede voorbeeld
  • De kinderen geven na de wedstrijd elkaar de hand en coaches geven de scheidsrechter en coach van tegen partij een hand
  • De scheidsrechter heeft altijd gelijk ook al denk je daar anders over. De teambegeleider gaat dan praten met de scheidsrechter
  • Iedereen is anders ga daar respectvol mee om
  • Moedig je kinderen enthousiast aan, laat het coachen aan de coach
  • Bij winnen hoort verliezen, je bent een groot winnaar als je tegen verlies kunt

We gaan voor een sportief en gezellig seizoen!

Wedstrijd verslagen CMV: klik hier

Groetjes het CMV team