Voorlopige teamindelingen seizoen 2019-2020

Hierbij de voorlopige teamindelingen voor het komende seizoen. Wij hopen voor iedereen een passend team te hebben gevonden maar kunnen ons voorstellen dat we niet aan ieders verwachting hebben kunnen voldoen. Ook zijn we uitgegaan van de meeste actuele gegevens maar het kan altijd voorkomen dat hier iets mis in is gegaan. Mocht dit zo zijn dan horen we dit graag.

Voorlopige VVH teamindeling 2019-2020

Voornamelijk bij de senioren hebben we ervoor gekozen niet teveel wijzigingen door te voeren omdat de ervaring leert dat een aantal leden richting einde van het seizoen nog veranderingen doorgeven waar we niet van op de hoogte waren. Op basis van de komende maand en eventuele feedback willen we de indelingen verfijnen waarbij het doel is om voor medio juni de definitieve teamindelingen te publiceren.

Bij een aantal teams staat selectiegroep vermeld. Dit houdt in dat we samen met de trainer(s) van het team middels selectietrainingen gaan kijken naar de beste samenstelling van de betreffende teams. Deze samenstelling zal uiterlijk eind mei bekend zijn.

Mocht je het niet eens zijn met de teamindeling of om een andere aspecten feedback willen geven, dan kun je contact opnemen met Niels Herzog via niels@vvharderwijk.nl of telefonisch via 06-46161389. Op basis daarvan wordt samen met jou gekeken naar de best passende oplossing binnen de mogelijkheden die er zijn.

De nieuwe teamindelingen gaan in per 7 mei.

Zoals jullie zullen zijn nog niet voor alle teams trainers gevonden. De komende week zullen we kijken hoe we dit kunnen oplossen zodat alle teams, waar mogelijk,  tot het einde van het huidige seizoen nog een trainer hebben. We zijn echter nog steeds op zoek naar trainers. Dus mocht je een team trainen willen geven of iemand kennen die dit zou willen, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Mocht je geen ervaring hebben dan is dat het ook geen probleem. Binnen de vereniging zijn een aantal mensen aanwezig die je de eerste periode kunnen begeleiden. Daarnaast krijg je een licentie voor https://www.scope-volleybal.nl/ waarop je informatie over de techniek en tactiek van volleybal kunt vinden maar daarnaast ook honderden oefeningen.

Samen maken we het verschil en maken we er een mooi seizoen 2019-2020 van!

Groet,

De Technische Commissie