Start beachseizoen

Op dinsdag 7 mei as. start ons vijfde beachseizoen!

Op onze site http://www.vvharderwijk.nl/site/beachvolleybal/ staan weer alle nieuwe gegevens over 2019 en via de site kan iedereen weer lid worden!

Dit seizoen wordt ons veld 50 meter verplaatst vanwege de plannen van park Groot Sijpel, waarbij ook de velden van Zwart-Wit, de Bieleggers en De Mezen aangepast zijn. Ons  beachcourt (de Beach Arena) wordt groter en we krijgen iets meer ruimte voor de fietsen en opslag van materiaal.

Op dinsdag 14 mei is er een openingstoernooi voor ALLE leden van VVH dus iedereen is welkom!

De aanwezigheid van onze Beach Arena geeft alle leden (en mensen buiten VVH) de mogelijkheid om het hele jaar door te volleyballen!  In de zomermaanden: zonnetje, zand tussen de tenen, gezelligheid, drankje, samen volleyballen….wat wil een VVH-lid nog meer?

Hartelijke groet,

De Beachcommissie