Contributie: Hoe is mijn contributiebedrag opgebouwd?

Eind september 2018 is de contributie van kwartaal 1 afgeschreven. De contributie is als
volgt opgebouwd:

De verenigingscontributie is voor alle leden met 1% gestegen ten opzichte van vorig seizoen. Het tarief voor 2 keer trainen is verhoogd met €15 per jaar. Dit is besloten door de leden tijdens de ALV van 13 september jl.

Let op: de totaalbedragen voor jeugdleden en senioren zijn dus inclusief de opslag voor 2 keer trainen. Wanneer je niet 2 keer traint is de kwartaalcontributie lager. Daarnaast is de
verenigingscontributie leeftijdsgebonden. Ook hierdoor kan je contributiebedrag verschillen t.o.v. bovenstaand schema. Bijvoorbeeld, je hebt de leeftijd van een CMV lid maar speelt in de MC1. Dan betaal je de leeftijdsgebonden verenigingscontributie van een CMV lid, de bondsbijdrage van een C-jeugd lid, en de bijdrage voor 2 keer trainen voor jeugdleden.

Wanneer zal de contributie van de overige kwartalen worden afgeschreven?
De overige contributie-inningen van dit seizoen zullen rond de volgende data plaatsvinden:
 Kwartaal 2: eind december
 Kwartaal 3: eind februari
 Kwartaal 4: eind april

Ik ben geblesseerd of stop met volleyballen. Hoe zit dat met de kosten?
Wanneer je geblesseerd bent en je kunt niet meer trainen en/of wedstrijden spelen, geef dit even door via penningmeester@vvharderwijk.nl. We kunnen dan gezamenlijk kijken naar de beste oplossing. In ieder geval dient er voor de resterende kwartalen nog bondscontributie (dus niet het volledige contributiebedrag) betaald te worden. Die kosten betalen wij als club namelijk aan de Nevobo voordat het seizoen start.

Wanneer je stopt met volleyballen kun je dit aangeven bij Hans de
Fluiter: ledenadministratie@vvharderwijk.nl. Hij zal zorgen dat je uitgeschreven wordt. Zeg je op tijdens een lopend kwartaal? Dan worden de volledige kosten voor datzelfde kwartaal nog in rekening gebracht. Ook hier geldt dat er voor de resterende kwartalen nog bondscontributie (dus niet het volledige contributiebedrag) betaald dient te worden.

Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen en andere zaken die mee kunnen spelen. Stel je vraag gerust via de bovengenoemde mailadressen. Ook maken wij wel eens een foutje (we zijn ook maar mensen). Ik hoor het dan graag via de mail. Ik streef ernaar om binnen een week te reageren waarna de fout gecorrigeerd zal worden als dat nodig
blijkt te zijn.