Maart en April 2019-2020 Zaalwacht- en scheidsrechters

Beste VVH leden,

Wij willen ten eerste vragen dat iedereen zorgt dat als ie gaat fluiten hij/zij dan ook zijn licentie heeft. In de eerste helft van het seizoen heeft dit de vereniging al 200€ aan boetes gekost.

Ook nogmaals de herinnering om voor het fluiten je licentie te halen op www.volleybalmasterz.nl/spelregelbewijs/, dit voorkomt onnodige boetes!

Hierbij het tel, fluit- en zaalwachtrooster voor de 1e helft van seizoen 2019-2020.

Indien een scheidsrechter, teller of zaalwacht niet kan, zorg dan zelf voor vervanging.

In het VVH hok staan binnenkort de materialen en verdere info voor de zaalwacht.

Als er nog vragen of opmerkingen zijn over dit rooster kan je contact opnemen met Arne Petersen (06-24864853) of mailen naar scheidsrechters@vvharderwijk.nl.

Met vriendelijke groet,
De Scheidsrechtercoördinator