Ben van Rosevelt overleden

Donderdagavond 7 december is Ben van Rosevelt overleden. De laatste weken bracht hij door in hospice Jasmijn. Ben heeft in de strijd tegen kanker een sterk karakter getoond en berustte zich erin dat hij niet ging winnen. ‘Het hoort er helaas bij en je doet er niets aan’, zo beschreef Ben het naderende einde.

Het verlies van Ben gaat gepaard met het verlies van een bijzonder persoon en we zullen zijn kritische blik en mooie verhalen missen. Gelukkig zijn er talloze herinneringen met Ben zodat hij niet vergeten zal worden.

Eén reactie

• Rick Buiter, VVH

Rip Ben,

Ik zal de tijd en je plezier dat we met je hebben gehad als manager van H1 en H2 niet vergeten. Je zal voor altijd onderdeel van de VVH familie blijven.
    Bij deze mijn condoleances aan de familie van Ben. Een kleurrijk persoon die heel veel voor de vereniging heeft betekent. Sterkte de komende tijd.