Contributie kwartaal 1

Contributie: Hoe is mijn contributiebedrag opgebouwd?

Tussen 9 en 11 oktober zal de contributie van kwartaal 1 worden afgeschreven. De contributie is als volgt opgebouwd:

Vereniging Bond 2x trainen Totaal
Jeugd € 54,08 € 11,50 € 18,75 € 84,33
CMV € 46,25 € 6,00 € 52,25
Senioren € 66,30 € 19,25 € 25,00 € 110,55
Recreanten € 49,50 € 5,25 € 54,75

De verenigingscontributie voor de CMV en recreanten zijn ongewijzigd ten opzichte van vorig seizoen. De verenigingscontributie voor de jeugd en senioren is met 4% verhoogd. Dit is besloten door de leden tijdens de ALV van 2 oktober jl. De opslag voor 2 keer trainen is verhoogd van €12,50 naar €18,75 (jeugd) en van €18,75 naar €25,- (senioren).

Let op: de totaalbedragen voor jeugdleden en senioren zijn dus inclusief de opslag voor 2 keer trainen. Wanneer je niet 2 keer traint is de kwartaalcontributie lager.

Wanneer zal de contributie van de overige kwartalen worden afgeschreven?

De overige contributie-inningen van dit seizoen zullen rond de volgende data plaatsvinden:

• Kwartaal 2: 25 december
  • Kwartaal 3: 25 februari
  • Kwartaal 4: 25 april

Ik ben geblesseerd of stop met volleyballen. Hoe zit dat met de kosten?

Wanneer je geblesseerd bent en je kunt niet meer trainen en/of wedstrijden spelen, geef dit even door via penningmeester@vvharderwijk.nl. We kunnen dan gezamenlijk kijken naar de beste oplossing. In ieder geval dient er voor de resterende kwartalen nog bondscontributie (dus niet het volledige contributiebedrag) betaald te worden. Die kosten betalen wij als club namelijk aan de Nevobo voordat het seizoen start.

Wanneer je stopt met volleyballen kun je dit aangeven bij Hans de Fluiter: ledenadministratie@vvharderwijk.nl. Hij zal zorgen dat je uitgeschreven wordt. Zeg je op tijdens een lopend kwartaal? Dan worden de volledige kosten voor datzelfde kwartaal nog in rekening gebracht. Ook hier geldt dat er voor de resterende kwartalen nog bondscontributie (dus niet het volledige contributiebedrag) betaald dient te worden.

Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen en andere zaken die mee kunnen spelen. Stel je vraag gerust via de bovengenoemde mailadressen.

Ook maken wij wel eens een foutje (we zijn ook maar mensen). Ik hoor het dan graag via de mail. Ik streef ernaar om binnen een week te reageren waarna de fout gecorrigeerd zal worden als dat nodig blijkt te zijn.