JBC beachvolleybaltoernooi 29 juni

DEZE ZOMER OOK OP HET BEACHCENTER IN HARDERWIJK

Als je tussen de 15 en 19 jaar bent en je vind beachvolleyballen super leuk? Dan doe je
mee met het Junior Beachcircuit (JBC)! Door het hele land worden gezellig toernooien georganiseerd op het strand of bij een beachvolleybalaccommodatie.

Door VVH wordt er dit jaar voor de tweede keer ook een toernooi georganiseerd en wel op 29 juni! Daar zijn we erg trots op!

Hoe werkt het? Door mee te doen aan de JBC toernooien kan een speler punten verdienen. Aan de hand van deze punten wordt er een individuele ranking opgemaakt waar alle spelers uit heel Nederland op terug te vinden zijn.

De afsluiting van het JBC zijn de Finals. Bij de Finals komen teams uit het hele land bij elkaar om tegen elkaar te strijden. Vanuit de vier regio’s mogen de beste vier beachteams per categorie door naar de Finals.
Op zaterdag 29 juni 2019 zal er een JBC toernooi plaatsvinden op het BeachCenter in Harderwijk. Jezelf opgeven kan heel eenvoudig via www.zelfbeachen.nl.

De ruimte op ons beachcenter is beperkt, dus geef je snel op!!!

 

 

 

 

 

 

INFORMATIE VOOR DEELNEMERS:

 

Wat zijn de faciliteiten op het beachcenter:

– Toiletten en douches (op naastgelegen voetbalterrein zijn kleedruimtes)

– Koek en zopie(eten en drinken). Er is echter geen mogelijkheid tot PIN betalingen, dus graag contant geld mee daarvoor.

– EHBO is present.

– Stromend water om je af te spoelen.

 

 

 

 

 

 

 

Hoe kom ik er:

– met de trein/bus: Vanaf het station is het ca 10 minuten lopen en wordt met wegwijzers aangeduid. (richting stad / Nassau Veluwe College)

– met de auto/fiets: Vanaf Kok Experience, Hoofdweg 2 wordt er met bordjes verwezen naar de straat: Sypel 2(Achter zwembad)

 

Nadere informatie voor deelnemers zal via een email vooraf aan het toernooi worden gegeven, indien nodig, mbt weersomstandigheden en andere invloeden van buiten.

 

 

Check alvast deze te gekke promo!

https://youtu.be/qnZdH4Nh_WE

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+Email this to someone