Gert Van Lunteren Ass. Jeugd Beachvolleybal Toernooi

DEZE ZOMER TOCH EEN JBC TOERNOOI IN HARDERWIJK!!!!

 

Het Gert van Lunteren Assurantiën Jeugd Beachvolleybal Toernooi 2020

 

Als je tussen de 13 en 19 jaar bent en je vind beachvolleyballen super leuk? Dan doe je
mee met het Junior Beachcircuit (JBC)! Door het hele land worden er vanaf juli toch nog toernooien georganiseerd op het strand of bij een beachvolleybalaccommodatie.

Hoe werkt het? Door mee te doen aan de JBC toernooien kan een speler punten verdienen. Aan de hand van deze punten wordt er een individuele ranking opgemaakt waar alle spelers uit heel Nederland op terug te vinden zijn.

De afsluiting van het JBC zijn de Finals. Bij de Finals komen teams uit het hele land bij elkaar om tegen elkaar te strijden. Vanuit de vier regio’s mogen de beste vier beachteams per categorie door naar de Finals.

Door VVH wordt er dit jaar voor de derde keer ook een toernooi georganiseerd en wel op 11 juli, in onze eigen VVH Beach Arena! Dit jaar in Harderwijk gesponsord door Gert van Lunteren Assurantiën BV.

Onze locatie is ivm de richtlijnen omtrent COVID-19 iets aangepast. We hebben extra wasgelegenheden gemaakt om de handen te ontsmetten, buiten de velden dient nog steeds de 1,5 mtr maatregel. We zullen hier ook deze dag op toe zien, uiteraard.

De ruimte bij onze arena is beperkt, we hebben 4 velden deze dag, dus geef je snel op!!!

Jezelf opgeven kan heel eenvoudig via www.zelfbeachen.nl.

INFORMATIE VOOR DEELNEMERS:

Wat zijn de faciliteiten op de VVH Beach Arena:

– Toilet en (af)wasgelegenheden.

– (warm) eten en drinken. Van een broodje met wat lekkers warm/koud, een blikje fris tot een lekker bakkie koffie of thee. Er is echter GEEN mogelijkheid tot PIN betalingen, dus graag contant geld mee daarvoor.

– EHBO is present.

 Hoe kom ik er:

– met de trein/bus: Vanaf het station is het ca 10 minuten lopen, voor het Nassau Veluwe College de Badweg op, dan loop je er tegen aan.

– met de auto/fiets: Vanaf Kok Experience, Hoofdweg 2 rechtsaf de Couperuslaan in. Dan aan het einde links. Dat is De Sypel(Achter het zwembad De Sypel!). na ca 300 mtr aan de linkerkant.

 

Nadere informatie voor deelnemers zal via een email vooraf aan het toernooi worden gegeven, indien nodig, mbt weersomstandigheden, andere invloeden van buiten, zoals mogelijke aanpassingen door het RIVM.

 

Check alvast deze te gekke promo!

https://youtu.be/qnZdH4Nh_WE

Eind juni waren de toppers van Beachteam NL ook hier aan het trainen en gaven een clinic aan de jeugd, ook hiervan een filmpje:

www.harderwijksezaken.nl/veluwse-zaken-tv/v/540/beachvolleybal-team-nederland-traint-in-harderwijk

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+Email this to someone