Beachlid worden!

Vrije lidmaatschap.

Het vrije lidmaatschap geeft je zowel toegang tot de Beach Arena, als het recht om gebruik te maken van de velden gedurende de openingstijden. Voor zowel VVH leden als niet-VVH leden zijn de tarieven in de onderstaande tabel inzichtelijk gemaakt. Dit tarief is vastgesteld voor gebruik van de Beach Arena gedurende het gehele beachseizoen 2017!

Tarieven beachseizoen 2017 VVH leden Niet-VVH leden
Vrije lidmaatschap senioren € 40,- € 40,-
Vrije lidmaatschap jeugd* € 25,- € 25,-

* Jeugdlid tot 18 jaar, geboren op of ná 01-06-1998.

Word nu lid!

Trainen bij BeachVolleybal School.

Wil je als jeugdlid trainen voor het beachvolleybal? Dan kan via Barry Torn van BeachVolleybal School evenanders.

Meer informatie en inschrijven kan via Facebook of via barry@netevenanders.com.

Voor alle beachleden die zich hebben opgegeven bij beachvolleybalschool EvenAnders (Barry Torn) de eerste training zal plaatsvinden op 22 mei ivm alle plaatsing toernooien. De indelingen ontvangen jullie via de mail.
Op vrijdag 12 mei van 18.00 tot 20.00 wordt er voor alle jeugd beachleden een open training georganiseerd, iedereen is daar welkom.
Tot dan!

Mocht je eerst eens het beachvolleybal willen proeven? Kom gerust langs op dinsdag op het Strandeiland en doe mee! Daarnaast kan je uiteraard op donderdag en vrijdag de Beach Arena komen bekijken.